Vacature Basis Psycholoog Vitalis GGZ – Spanje en Nederland

Voor onze instelling (kliniek) in Spanje en Nederland zijn we zo snel mogelijk op zoek naar flexibele en ondernemende basispsychologen (36 uur).

Positie

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van zorgprofessionals, waaronder klinisch psycholoog, psychiater, psychotherapeut, GZ-psycholoog, SPV-er, basispsycholoog, fysiotherapeut, sportarts, voedingsdeskundige, sportinstructeur. Jouw direct leidinggevende is de regiebehandelaar van Vitalis GGZ.

Functie-inhoud

 • Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader; gecombineerd met eHealth behandeling
 • Uitvoeren van groepsbehandelingen als co-therapeut
 • Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen
 • Samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines in een klinisch behandeltraject
 • Het uitvoeren van intakes tbv diagnostiek

 Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een universitaire opleiding tot psycholoog (richting klinisch).
 • Je hebt recente en relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een holistisch behandelkader.
 • Je bent op de hoogte en werkt volgens de ggz richtlijnen, je kan werken vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en bent bekend met de derde generatie gedragstherapie, mindfulness.
 • Je kan goed zelfstandig werken in een vernieuwend, nauw samenwerkend  team, waarbij de cliënt centraal staat.
 • Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent loyaal, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn.

Werken binnen de organisatie Vitalis GGZ

Wij vinden het belangrijk dat je, binnen de kaders van het behandelprogramma, autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt. Ook willen we dat je je kan vinden in de visie van Vitalis GGZ en dat je je thuis voelt in het team waarvan je deel uitmaakt. We richten ons op de behandeling van een groep mensen waarbij de zorg in de eigen omgeving minder effectief is. We behandelen  mensen met psychische klachten die vastlopen op werkgebied en/of problemen ervaren in interpersoonlijk contact. Cliënten krijgen deze behandeling in Nederland in een ambulant traject of op onze behandellocatie in Spanje, in de buurt van Alicante,  waar alle nodige faciliteiten aanwezig zijn.  De zorgomgeving wordt bij Vitalis GGZ geoptimaliseerd rondom de unieke cliënt; het welbevinden van de cliënt is hierbij het belangrijkste streven. We bieden een kortdurend, intensief, holistisch behandeltraject aan. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De sfeer die we willen neerzetten is: inspirerend, open, warm  en rustgevend. Zie voor meer informatie onze website.

Je functie is op fulltime basis voor 36 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er wordt gestart met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Reacties/Informatie:

Nieuwsgierig geworden en behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze personeelsfunctionaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Solliciteer dan zo snel mogelijk per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.