Bestellen

boeken bestellen: www.boekenserviceutrecht.nl

Bestel info en uitleverdata studieboeken voor blok 4, 2011-2012

De bestelperiode voor blok 4 is open! Bestelde boeken kunnen opgehaald worden of je kan kiezen om ze thuis te laten bezorgen voor slechts €2,50!

Bestel gedurende de bestelperiode, als de webwinkel eenmaal dicht is kun je geen boeken meer bestellen. Indien je wilt afhalen dan kun je dat bij het online bestellen aangeven bij het afronden van je bestelling. Een week voor de afhaalperiode kun je online niet meer kiezen voor afhalen en kun je enkel bestellen middels thuisbezorging. Mocht je daarna nog wel je boeken willen afhalen dan kun je tijdens de afhaalperiode langs komen om een bestelling te plaatsen op de kamer en daarna kun je je boeken afhalen. We hebben vooraf boeken gereserveerd, maar er geldt wel op=op, dus bestel op tijd.

De korting op studieboeken wel oplopen tot 25%!

Tijdens de afhaalperiode kun je je boekenafhalen in E054 in het langeveld gebouw!

Data online bestellen en afhalen:

Online bestellen kan vanaf nu! Na een tijdje zal de webwinkel alleen nog open zijn voor thuisbezorging. Bestel sowieso snel je boeken, want ook in de webwinkel is het op=op!

De boeken kun je afhalen op in de eerste week van blok 4, van maandagmiddag 13.00 tot vrijdagmiddag 13.00. De dagen er tussen in zijn we open tussen 9.30 en 16.30. Let op: wil je je boeken hebben voor de studievrije week? Kies dan voor thuisbezorging! Als je je boeken komt ophalen, vergeet dan niet om je boekenpasje mee te nemen! Betalingen bij afhalen gaan met pin of met Ideal bij bestellen op de website