HR-stage bij YSE

Gaat jouw hart sneller kloppen van HR? En zoek je een bijbaan waarin je naast geld verdienen ook zeer waardevolle werkervaring opdoet? Wil jij nauw samenwerken met de HR adviseur, de kneepjes van het vak leren én jezelf binnen een jonge ondernemende organisatie ontwikkelen? Lees dan verder!

YSE is dé organisatie die traineeships organiseert voor ondernemende high potentials met lef. YSE bedient meerdere klanten, zoals AkzoNobel, DAF, MARS, LUMC en Kirkman Company. Wij begeleiden regelmatig afgestudeerden en werkstagiaires en zorgen ervoor dat je jezelf niet alleen inhoudelijk maar ook persoonlijk ontwikkelt. Onze missie luidt: Developing Future Leaders.

 

Als YSE werkstagiair...

- kom je terecht in een professionele maar zeer persoonlijke werkomgeving. Je maakt deel uit van een gedreven organisatie en een professioneel team met een prettige werksfeer

- houd je je onder andere bezig met de werving en selectie van nieuwe YSE Young Professionals

- draag je zorg voor de registratie van de sollicitanten in ons systeem

- beoordeel je sollicitaties

- help je het YSE management met het professionaliseren van de organisatie op het gebied van HR

- organiseer je inhouselunches, werving en selectiedagen en andere events (eigen ideeën worden gewaardeerd!)

- kan je enkele trainingen volgen samen met onze YSE Young Professionals

- kan je hiermee verschil maken! Jouw input wordt meegenomen in de besluitvorming en je krijgt snel eigen verantwoordelijkheid voor (deel)projecten.

 

Ben jij HBO of WO student / afgestudeerde in de richting van HRM, Personeelswetenschappen, Arbeids- en Organisatiepsychologie of een aanverwante studie? Heb jij affiniteit met HR en recruitment? Heb jij de drive om jezelf optimaal te ontwikkelen? Ben jij een positieve, enthousiaste en pro-actieve student / afgestudeerde? Ben je een teamspeler met goede communicatiekwaliteiten? Dan zoeken wij jou!

Locatie: Baarn

Aanvang: Zo snel mogelijk

Aantal dagen: 2 a 3 dagen per week beschikbaar

Interesse? meld je direct aan via http://yseprogram.com/vacatures/hr-werkstage. Meer info? Bel Sophie Slippens, HR Adviseur YSE: +31(0)88-4040460