HR recruitment stage - CEVA logistics

Wie zijn wij?
CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

Wat ga je doen?
Ben jij geïnteresseerd in Human Resource en wil je in een dynamische en leerzame omgeving stage lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij CEVA zijn we continu opzoek naar nieuwe (young)professionals. Als HR Recruitment Stagiair breng je dit nieuwe talent voor CEVA in kaart. Je onderzoekt van welke sociale media kanalen zij gebruik maken en hoe wij hen (en zij ons) het beste kunnen vinden en benaderen. We bieden je een stage met een vrije en verantwoordelijke rol. Hierbij wordt het ontwikkelen van eigen ideeën en initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd.

Waar kom je te werken?
Je zal stage lopen op de afdeling Talent Acquisition and Learning & Development, onderdeel van de HR afdeling op het hoofdkantoor in Culemborg. De afdeling is verantwoordelijk voor het formuleren, uitvoeren en evalueren van het recruitmentbeleid en het coördineren van alle Learning & Development activiteiten in de Benelux. Het team bestaat uit acht personen, waarbij je ook regelmatig contact hebt met de rest van de HR Community van de Benelux.

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een HBO of WO student die graag uitdagingen aangaat en zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Je bent proactief en hebt goede planning- en organisatievaardigheden. Met jouw kennis van HR en van de Nederlandse en Belgische arbeidsmarkt kan jij deze opdracht tot een goed succes brengen. Daarnaast volg je een studie in een van de volgende richtingen:

  • Human Resource Management
  • (Arbeids- en Organisatie)psychologie
  • Bedrijfskunde
  • Personeelswetenschappen

We zoeken een stagiaire die beschikbaar is voor minimaal 5 maanden. De stage zal 1 februari aanvangen. CEVA biedt een stagevergoeding van €450,- per maand, op basis van een fulltime contract.

Contactinformatie
Word jij enthousiast van de stageopdracht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren naar deze uitdagende stage. Voor meer informatie over de stage of de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..