HR stage schiphol - CEVA logistics

Wie zijn wij?
CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

Wat ga je doen?
Ben jij geïnteresseerd in Human Resource en wil je in een dynamische en leerzame omgeving stage lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR Learning & Development stagiair word je onderdeel van een projectteam dat zich bezig houdt met inzetbaarheidsvraagstukken. Het project bestaat uit een drietal onderdelen, namelijk een intern onderzoek, extern onderzoek en het meedenken in beleid over duurzame inzetbaarheid. Daarnaast ga jij jouw steentje bijdragen aan het succesvol zijn van het Learning & Development team en ondersteun je de Learning & Development manager in de dagelijkse werkzaamheden.

Binnen de afdeling Learning & Development ligt de focus op het initiëren en ontwikkelen van projecten rond de ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers. Door het inzetten van de juiste tools en trainingen willen we groeien als organisatie, als team en als individu. Het L&D team werkt aan een lerende organisatie waarin medewerkers eigen initiatief tonen en zelf richting geven aan groei.

Waar kom je te werken? 
Je loopt stage op de afdeling Talent Acquisition and Learning & Development, onderdeel van de HR afdeling op het hoofdkantoor in Culemborg. De afdeling is verantwoordelijk voor het formuleren, uitvoeren en evalueren van het recruitmentbeleid en het coördineren van alle Learning & Development activiteiten in de Benelux. Het team bestaat uit acht personen, waarbij je ook regelmatig contact hebt met de rest van de HR Community van de Benelux.

Wat breng je mee? 
We zijn op zoek naar een HBO of WO student die graag uitdagingen aangaat en zelfredzaam is. Je bent proactief, energiek en beschikt over een positieve mindset. Je wilt hard werken om jezelf en de organisatie continu te verbeteren. Dit doe je door een gestructureerde en op feiten gebaseerde aanpak. Daarnaast volg je een studie in een van de volgende richtingen:

  • Human Resource Management;
  • (Arbeids- en Organisatie)psychologie;
  • Bedrijfskunde;
  • Personeelswetenschappen;
  • Personeel & Organisatie.

We zoeken een stagiaire die beschikbaar is voor minimaal 5 maanden. De stage zal 1 februari aanvangen. CEVA biedt een stagevergoeding van €450,- per maand, op basis van een fulltime contract.

Contactinformatie
Word jij enthousiast van de stageopdracht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren naar deze uitdagende stage. Voor meer informatie over de stage of de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..