HR stage schiphol - CEVA logistics

Wie zijn wij?
CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

Wat hebben wij jou te bieden?
Ben jij communicatief sterk, heb je een open persoonlijkheid en wil je ervaring opdoen in alle facetten binnen Human Resources?

Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze stage krijg je de kans om een grote bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze medewerkers. Je gaat namelijk werken aan het opzetten van inwerkprogramma’s voor onze medewerkers binnen Air- en Oceanfreight. Dit gaat van Import en Export agent tot Customer Service en Invoicing. Daarnaast werk je aan het uniform maken en uitrollen van onze HR regelingen en beleid binnen de Business Unit. Verder werk je mee in de dagelijkse ondersteuning van de HR afdeling in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan het beantwoorden van vragen van managers en medewerkers op HR vlak, het opleveren van rapportages, de afhandeling van mutaties en het monitoren en begeleiden van managers en medewerkers bij ziekteverzuim.

Waar kom je te werken? 
Je komt te werken in een dynamische omgeving met gedreven collega's. Tijdens jouw stage werk je op onze locatie op Schiphol. Het lokale HR team bestaat uit een HR Manager en een HR Officer. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de uitrol van het HR beleid voor onze locaties in Rotterdam, Maastricht, Den Helder, Heerlen en uiteraard Schiphol. De HR afdeling van CEVA bestaat uit regionaal verantwoordelijke HR Managers met elk een of meer HR officers. Naast dit team is er een centraal werkend HR team waar collega’s werkzaam zijn die verantwoordelijk zijn voor Learning & Development, Recruitment, Communicatie, Compensation & Benefits, Payroll en HR administratie. Hier werk je ook mee samen.

Wat breng je mee?
We zijn opzoek naar een proactieve HBO of WO student met een groot enthousiasme voor HR. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en neemt initiatief. Daarnaast breng je de volgende kennis en vaardigheden met je mee:

  • Een opleiding in de richting Personeel en Organisatie, Arbeid- en Organisatiepsychologie, Human Resource Management of een aanverwante studie;
  • Je bent empathisch en communicatief vaardig;
  • Je gaat systematisch en ordelijk te werk;
  • Je hebt goede vaardigheden in de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Ervaring met HR, administratie of organiseren is een pré.

De startdatum van de stage is in januari of februari en zal minimaal 5 maanden duren. We bieden een stagevergoeding van €450,- op basis van fulltime. HR Stage Schiphol

Contactinformatie
Word jij enthousiast van de stageopdracht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren naar deze uitdagende stage. Voor meer informatie over de stage of de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.