Stagiair HR Services | Bayer B.V. | Mijdrecht

Bayer is wereldwijd actief in Life Sciences en legt zich toe op de gezondheidszorg en de landbouw. Onze producten en diensten hebben als doel om het leven en de levenskwaliteit van de mens te verbeteren. Bij Bayer heb je de mogelijkheid deel uit te maken van een bedrijfscultuur waar passie voor innovatie gewaardeerd wordt en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om echt het verschil te maken.

Voor Bayer is investeren in kennis heel belangrijk. Daarom investeren wij ook graag in jou. Omdat wij van jou kunnen leren en jij van ons. Dat houdt ons scherp en betrokken. Voor de afdeling HR in Mijdrecht, kunnen we jouw inzet en input goed gebruiken. We zoeken namelijk vanaf het najaar van 2017 een stagiair voor ca. 5 maanden. Hier ga je samen met de HR Business Partner, de HR Site Services Professional en HR Operations aan de slag om HR Services nog verder te verbeteren.  

 

Wat doet een Stagiair HR Services?

Hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt, zal van jou afhangen. Hoe meer je laat zien wat je kunt, hoe interessanter jouw stage kan worden. Voor de meeste opdrachten krijg je een kader, waarbinnen jij de vrijheid krijgt er jouw invulling aan te geven. Je kunt dus zelfstandig werken en kunt er jouw creativiteit in kwijt.

Jouw bijdrage binnen het HR team omvat in ieder geval:

 • beantwoorden van eerstelijns HR vragen van medewerkers
 • het uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals het maken van brieven en arbeidsovereenkomsten
 • bijdragen in het opstellen van protocollen voor de organisatie
 • meewerken aan HR-projecten zoals duurzame inzetbaarheid en HR processen optimaliseren
 • meewerken aan arbeidsmarktcommunicatie zoals het organiseren van bedrijfsbezoeken en verzorgen van presentaties
 • deelname aan HR-netwerkactiviteiten

Wat vragen wij van je?

We gaan graag met je in gesprek om jouw stage zo interessant mogelijk te maken. Jouw wensen zijn daarbij het belangrijkst voor ons. Het kan dus een werkstage of een afstudeerstage zijn. Wel vragen we of je minimaal 4 dagen per week (maandag tot donderdag) beschikbaar bent, het liefst voor een periode van 5 maanden. Het heeft onze voorkeur als je start in september 2017 of januari/februari in 2018.

Je bent een student met een klantgerichte communicatie naar interne en externe contacten. Flexibiliteit, snel kunnen schakelen en samenwerken kenmerken jou. Je hanteert een open communicatiestijl en hebt een proactieve houding. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend. Momenteel volg je een studie in Human Resource Management, People & Business Management of hieraan gerelateerd. Ben je ambitieus en heb je interesse om je kennis te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij je?

Als jij deze uitdaging aandurft dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende stageplek bij een groot internationaal Life Sciences bedrijf heeft veel te bieden.

Wat dacht je van:

 • goede en betrokken begeleiding
 • een bijzonder leerzame ervaring als jij je wilt ontwikkelen binnen HR
 • Een steile leercurve want bij je werkzaamheden wordt je geacht mee te denken over hoe we de HR Services nog verder kunnen verbeteren
 • een informele en collegiale sfeer
 • inzicht in de wereld van HR bij een internationaal bedrijf
 • Door de brede scope van activiteiten krijg je te maken met veel verschillende mensen en processen binnen Bayer
 • Je maakt onderdeel uit van een ambitieus team
 • Je bent aanwezig bij de afdeling overleggen om begrip te krijgen van onze processen en complexiteit

Jouw sollicitatie

Ben jij die ambitieuze student die niet alleen komt halen bij Bayer, maar die ons ook wat komt brengen? Namelijk jouw frisse blik op onze aanpak en uitvoering? Is deze stageplek helemaal iets voor jou? Overtuig ons dan en solliciteer via onze website.

Heb je vragen?

Onze Recruiter Iluska Lang beantwoordt deze graag als je haar belt op +31 6 28157703 of haar een e-mail stuurt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

HR services