NJR: VN Jongerenvertegenwoordiger

NJR zoekt:

Een jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN en een VN jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.

Wil jij de VN in New York toespreken of naar de klimaattop in Marrakech enzo de schakel vormen tussen jongeren in Nederland en politici? Word jongerenvertegenwoordiger naar de Algemene Vergadering van de VN of jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling! Jongerenvertegenwoordigers gaan met de Nederlandse delegatie mee naar de VN om te laten horen wat jongeren vinden. 

Als jongerenvertegenwoordiger naar de AVVN houd je je bezig met actuele VN thema's. Internationale samenwerking, mensenrechten, onderwijs en jeugdwerkloosheid, zomaar een paar onderwerpen waar jij als jongerenvertegenwoordiger AVVN mee aan de slag kunt gaan. Input voor deze thema's haal je bij jongeren in heel Nederland. Dit doe je onder andere door gastlessen en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden. Een aantal maanden nadat je verkozen bent, volgt er samen met je 'senior-collega' een bezoek aan een VN conferentie in New York; dit zal hoogstwaarschijnlijk de CSocD zijn. In je tweede jaar geef je als jongerenvertegenwoordiger een speech tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Daar kun je een thema dat belangrijk is voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij wereldleiders.

Vacature jongerenvertegenwoordiger naar de AVVN: http://www.jongerenvertegenwoordigers.nl/de_verenigde_naties

Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling houd je je bezig met duurzaamheid op veel verschillende vlakken. Op het gebied van duurzame ontwikkeling valt namelijk nog heel wat te bereiken! Input voor duurzame onderwerpen haal je bij jongeren. Dit doe je onder andere door gastlessen, presentaties en workshops te geven op scholen, events en andere gelegenheden. Ook neem je regelmatig deel aan denktanks en debatten. Alle input die je verzamelt bespreek je o.a. met politici, beleidsmakers en officiële regeringsdelegaties. Als jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling ben je namens de Nederlandse jongeren aanwezig bij de volgende Klimaattop in Marrakech. Daar kun je thema's die belangrijk zijn voor Nederlandse jongeren onder de aandacht brengen bij wereldleiders. 

Vacature jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling: http://www.jongerenvertegenwoordigers.nl/duurzame_ontwikkeling