CheckditFF.nl zoekt redacteuren!

Leuk en aardig, maar wat is checkditff.nl nou weer?

Een terechte vraag, want de site is nog niet in de lucht! Wel begin 2017 en dan zijn we dé place-to-be voor jongvolwassenen tussen de 18 en de 35 met de meest interessante, grappige en avontuurlijke artikelen en filmpjes over het nieuws, lifestyle, entertainment en uitgaan. Helemaal afgestemd op wat jíj leuk vindt.

Dus, wil jij schrijven voor een nieuw, dynamisch en uitbundig platform? Waar je jouw liefde voor achtergrondverhalen, lifestyle, entertainment en uitgaan onbeperkt kunt etaleren? Met humor en kennis van zaken?

Yes! Lees maar snel verder.

Wat je op bezoek bij oma zegt dat je doet:
“U kunt trots op me zijn, ik schrijf voor een fantastisch leuk nieuw platform. Soms schrijf ik toegankelijke opiniestukken over bijvoorbeeld de Amerikaanse verkiezingen, soms over met welk ontbijt je het best een kater kunt bestrijden.”

Wat je echt doet:
Je weet precies wat de doelgroep 18 t/m 35 jarigen bezig houdt op het gebied van nieuws, lifestyle en uitgaan en vertaalt dit moeiteloos naar pakkende artikelen en sprankelende videocontent. 

Hoe je dat aanpakt:
-   Met jouw brede interesse en verfrissende kijk op onze onderwerpen zit je boordevol ideeën voor de leukste lijstjes, columns, achtergrondverhalen, reportages, video’s en interviews. Die ideeën bespreek je met ons en werk je daarna zelfstandig uit.
-   Je kijkt kritisch naar je eigen stukken en weet waar je kracht ligt en wat je nog kunt verbeteren.

Wij vragen:
-       Een behoorlijk vlotte en humoristische pen
-       De nodige videoskills
-       Een sociale, verantwoordelijke en gemotiveerde persoonlijkheid
-       Een beetje brutaal mag
-       Een beetje gezellig moet
-       Een bijzonder goede neus voor nieuws, lifestyle en uitgaan
-       Dat je bij voorkeur in omgeving Utrecht woont (voor vergaderingen, bier en Tessa’s baksels)
-       Minimaal vier artikelen per maand. Geen paniek, een lijstje is ook een artikel!
-       8 uur per week beschikbaarheid (verspreid over de week)

Wij bieden:
-       Geen geld
-       Maar wel een spetterend cv
-       Een uitgebreid journalistiek netwerk
-       Thuiswerkmogelijkheden
-       Serieuze ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling
-       Een heleboel gezelligheid!

We nodigen je graag uit om te solliciteren, en guess what? Je mag meteen laten zien wat je kan! Schrijf een artikel tussen de 300 en 500 woorden over de toekomst van Amerika met Trump als president, hoe het nou verder moet met Dave Roelvink of welke festivals je deze winter niet mag missen. Daarnaast willen we graag weten waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag je cv. Je kunt dit sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk checken we je later ff!

Logocheckditff 1