Corporate Recruiter regio Breda

De organisatie:

In 2016 maakten we mooie stappen die in lijn liggen met onze groeiambities, zo openden we een nieuwe vestiging en namen we veel nieuwe collega’s aan. Deze ontwikkelingen willen we in 2017 verder doorzetten en daarom zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter. Zorg jij voor de verdere uitbreiding van onze organisatie?

Verbinden met professionals: Dat doen wij al sinds 2000. Jaarlijks verbinden wij meer dan 250 technische professionals aan ons netwerk van meer dan 9000 opdrachtgevers. Vanuit onze vestigingen Breda en Vianen brengen wij vooraanstaande organisaties en technisch talent vanuit heel Nederland samen. Dat maakt ons een van de snelst groeiende organisaties binnen onze branche.
 

Functieprofiel:

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor ons recruitmentbeleid voor zowel interne als externe vacatures. Met jouw ervaring binnen recruitment geef je onze recruitmentprocessen steeds meer vorm. Jouw initiatief en kennis op het gebied van social media, arbeidsmarktcommunicatie, campus recruitment en het onderhouden van alle externe kanalen is belangrijk om de marktpositie van Nivel te behouden en uit te bouwen. Vanuit jouw adviesrol zal je altijd scherp blijven om de juiste strategie te kiezen als het gaat om de invulling op het gebied van externe werving en interne werving of het inzetten van externe partijen.
 
Jouw werkzaamheden:

 • Je denkt mee over de actuele en toekomstige instroombehoefte en de strategische keuzes die hieruit volgen.
 • Beheren en bewaken van het sollicitatieproces, waaronder o.a. het benaderen van nieuw talent, uitvoeren van voorselecties en sollicitatiegesprekken verstaan wordt.
 • Opstellen en detailleren van vacatureteksten, selecteren van de meest effectieve recruitmentkanalen en het regelen van advertenties.
 • Opbouwen en onderhouden van contacten met studie- en studentenverenigingen, hogescholen etc. en organiseren van bijbehorende events. Hiermee bouw jij talentpools op die je kunt inzetten voor onze interne én externe vacatures.
 • Signaleren van kansen en nieuwe ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en deze omzetten in acties.
 • Het continu verbeteren van het recruitment proces.
Functie eisen:
 • Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en bij voorkeur ervaring met recruitment.
 • Je hebt een kritische en proactieve houding en beschikt over een grote dosis energie.
 • Je bent recht voor zijn raap, nieuwsgierig en creatief.
 • Je denkt outside-the-box als het aankomt op manieren om potentiële medewerkers aan te spreken.
 • Reisbereidheid naar onze (toekomstige) vestigingen; je bent namelijk regelmatig op de locaties aanwezig.
Geboden wordt:

Je komt terecht in een jong en sterk team dat sterke groeipotentie heeft en waar plezier en resultaat samengaan. Je hebt een zelfstandige functie en krijgt alle vrijheid om te doen wat jij denkt dat goed is voor onze organisatie. We staan open voor jouw input en laten je graag met ons mee groeien. Daarnaast bieden we een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een bonussysteem.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Renske de Heuvel
Telefoon: 0620032190
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.