TRAINEE RECRUITMENT CONSULTANT  AMSTERDAM

Op zoek naar een 1e baan waarin je je snel kan ontwikkelen tot zelfstandig consultant bij een gespecialiseerd werving & selectie bureau? Wij zoeken commerciële en ambitieuze toppers met gevoel voor mensen en het opbouwen van duurzame, professionele relaties. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen het leukste recruitment team in hartje Amsterdam? De koffie staat klaar!

 VYE PROFESSIONALS

Vye Professionals is een werving- en selectiebureau in het hartje van Amsterdam met een brede focus op de kwantitatieve arbeidsmarkt. Voor Vye telt maar één resultaat: de perfecte baan voor onze kandidaten. Bij Vye combineren wij diepgaande professionele kennis met een doelgerichte persoonlijke aanpak en hechten wij veel waarde aan een kwalitatieve adviesrelatie met zowel klant als kandidaat. Vye Professionals staat bekend als een jonge, hardwerkende organisatie die ook ruimte biedt voor gezelligheid.

Het Traineeship:

Tijdens het traineeship word je voorzien van een interne opleiding en krijg je alle handvaten en tools om uit te groeien tot zelfstandig en succesvol Consultant. Als Trainee ben je verantwoordelijk voor jouw eigen doelstellingen, resultaten en targets. Vrijwel direct begin je, in samenwerking met jouw team, met het uitbreiden van je kandidaten netwerk en het opbouwen van je eigen klantenportfolio. Je bent (steeds zelfstandiger) betrokken bij face-to-face intake gesprekken en meetings met kandidaten en klanten en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. In het eigen maken van het vak en je persoonlijke ontwikkeling word je intensief begeleid door een mentor uit jouw team.

Wat wij vragen:

  • Je bent gedreven, ondernemend en resultaatgericht;
  • Je bent commercieel vaardig;
  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in bijvoorbeeld psychologische, economische of bedrijfskundige richting;
  • Je hebt affiniteit met werving & selectie;
  • Enige werkervaring binnen een HR, recruitment of een commerciële functie is een pré;
  • Sociaal, communicatief en ondernemend ingesteld;

Interesse of meer weten?

Neem contact op met Jonne Mostert via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: +31 (0) 20-5141409

vacature