Op zoek naar een stage die je kan combineren met je (literatuur)onderzoek?

Word een expert op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen in organisatieontwikkeling en -verandering.

Over BeBright
BeBright is een adviesbureau met specifieke expertise in de gezondheidszorg, wonen en voeding. Meer en meer hou-den wij ons, in het verlengde van strategische advisering, bezig met organisatieverandertrajecten in voornoemde sec-toren. In het kader daarvan onderzoeken we onder ander wat een organisatie (& haar medewerkers) verandervaardig maakt, en wat effectieve en blijvende manieren van organisatieverandering zijn.
Werken voor adviesbureau BeBright is geen alledaagse baan. Wij zien kansen, wij ondernemen, wij dragen bij aan po-sitieve beweging in Nederland. Mede door het succes van onze toekomstverkenningen, Winkelen 2025, Sociaal Wonen 2030, Diagnose 2025, Diagnose Diabetes en Diagnose Zorginnovatie groeit BeBright sterk en we zijn daarom op zoek naar enthousiaste stagiaires die bij ons onderzoek- en advieservaring willen opdoen.

Gezocht
Samen met jou willen wij onze kennis over organisatieverandering verdiepen en vertalen in een publicatie en een bruikbare ‘tool’. Tijdens deze onderzoeksstage houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

• Literatuuronderzoek. Je verdiept je in literatuur op het gebied van organisatieverandering en een aantal aanpalende vakgebieden (psychologie, filosofie, design, wetenschap, technologie, kunsten). Je gaat gericht op zoek naar aanvullende actuele (onderzoeks)data op basis van ontwikkelingen in bovenstaande vakgebieden.
• Toolontwikkeling. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een ‘tool’ op het gebied van verandervaardigheid van organisaties en haar medewerkers. Deze tool zal binnen de gezondheidszorg worden getest.

Na deze onderzoeksstage ben je een specialist op het gebied van effectieve en duurzame organisatieontwikkeling of –verandering. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in dit vakgebied en hebt je kennis concreet toegepast in de ontwikkeling van een instrument. Dit instrument zal binnen de gezondheidszorg worden gebruikt. Tijdens deze werkstage doe je werkervaring op bij een toonaangevend adviesbureau in strategie, innovatie en organi-satieverandering.

Jij
• Je volgt een WO studie op Master of derdejaars Bachelor niveau, gerelateerd aan een van de onderwerpen (psychologie, organisatiewetenschappen, sociologie, ASW e.d.) en bent analytisch sterk, breed geïnteresseerd én nieuwsgierig;
• Je spreekt zowel Nederlands als Engels op gevorderd niveau;
• Je bent flexibel, zelfstandig en een goede manager van je eigen balans. Je levert kwaliteit.
• Helder: je hebt een bondige en duidelijke stijl van communiceren. Je bent in staat om heldere en creatieve teksten te schrijven
• Lef: je verkent graag ongebaande paden en je kijkt verder dan je neus lang is. Je durft aan te geven dat je het soms ook niet weet en gaat niets uit de weg om tot kwaliteit en resultaat te komen
• Actief: je bent proactief en nieuwsgierig en hebt een hands-on mentaliteit
• Samen: je bent open en oprecht, redt je prima in je eentje en maakt graag gebruik van de talenten van ande-ren en de kracht van een collectief

Wij
We bieden je 24/7 begeleiding, een enthousiast team waarin je meedraait als volwaardig collega en uiteraard een
passende vergoeding. Wij zoeken per direct een onderzoeker/ stagiair voor 3 tot 5 dagen per week.
Heb je interesse in deze uitdagende stageplek op korte termijn, stuur ons een mail met je CV en een korte motivatie (naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we maken een afspraak om kennis te maken.

Voor de vacature in PDF klik hier