TeamAlert - Debatleiders M/V


Hallo toekomstige debatleider!
Heb jij affiniteit met debatteren en vind je het leuk om met middelbare scholieren aan de slag te gaan? Dan is dit de baan voor jou! Over Kruispunt. Kruispunt is een van de educatieve projecten van TeamAlert waarbij we met jongeren in gesprek gaan over verkeersveiligheid. Dit doen we niet door saaie verkeersles te geven, maar door leerlingen met elkaar te laten debatteren, afgewisseld met quizvragen en video’s.
Wie jij bent. Als debatleider ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het Kruispunt debat. Je leidt het debat en motiveert de leerlingen om actief deel te nemen. Hierdoor laat je ze nadenken over hun eigen rol in het verkeer. Je bent spontaan, enthousiast en voor een grote groep leerlingen staan is voor jou geen punt. Je bent flexibel en met enige regelmaat overdag beschikbaar op doordeweekse dagen (je werkt 2 tot 8 keer per maand). Ten slotte draag je de Nederlandse verkeersveiligheid een warm hart toe en het is een pré wanneer je in de buurt van Utrecht woont.

Je verdient een marktconform salaris van €13,- per uur.
http://www.teamalert.nl/over-stichting-teamalert/vacatures/debatleiders-doorlopend/
Is dit wat voor jou? Stuur dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Elvira. Je kunt ook al je vragen naar dit e-mailadres sturen.