Codex Ambassador

Wat is Codex?
Codex is een analytisch, online administratiesysteem. Het probeert alles wat automatisch en digitaal kan, ook digitaal te doen. Het beheren van ledengegevens, activiteiten, commissies en bestuurstaken; het exporteren van gegevens voor boekhouding en het evalueren van het beleidsplan gaat allemaal moeiteloos. Codex helpt mensen om alle herhaling, moeite en papierwerk uit bestuurstaken te halen. Meer informatie over Codex vind je op deze blog en op de algemene website.

Het business model van Codex bestaat uit het uitgeven van Software as a Service: klanten kunnen op het systeem inloggen en kunnen vragen stellen en ondersteuning krijgen van de mensen die werken bij Codex. Deze persoonlijke benadering is een belangrijk onderdeel van het product.

Wat houdt de functie van Codex Ambassador in?
Als Codex Ambassador beheer je de systemen bij een set van alle klanten in één stad of regio. Jij bent dan verantwoordelijk voor het onderhouden van regelmatig contact en een goede relatie met deze klanten, het beantwoorden van vragen en het doorspelen van problemen. Ook krijg je de kans om met klanten nieuwe features te bedenken en Codex verder te ontwikkelen. Naast het onderhouden van bestaande klanten ben je bezig met Codex verspreiden onder (student)organisaties en het stimuleren van een referrals-programma waar verenigingen elkaar kunnen aandragen in ruil voor korting.

Codex Ambassador zijn komt neer op een baan voor het liefst minimaal twaalf maanden en een variabele maar heel flexibele werkdruk (gebaseerd op hoeveel klanten je beheert). Je beheert zoveel klanten als je zelf aangeeft: per klant kost het een handjevol uur per maand.

Hoe en wat?
Je komt te werken in een klein maar groeiend bedrijfje waar je veel kan leren.
Je komt in contact met veel (student)organisaties: zo kan je je netwerk massaal uitbreiden.
Je salaris bepaal je zelf: hoe meer klanten je binnenhaalt, hoe meer je betaald krijgt. Je krijgt namelijk een vast aandeel van de omzet van elke nieuwe klant die jij aansluit. Daarnaast krijg je afhankelijk van je toewijding en de tijd dat je al onderdeel bent van Codex, aandelen in het bedrijf.

Wat verwachten we?
Dat je actief nieuwe verenigingen gaat zoeken en benaderen via allerlei kanalen om zo Codex te introduceren;
Dat je een persoonlijke aanpak hanteert in het onderhouden van relaties met studentbesturen en dat je bereikbaar bent voor vragen die ze hebben;
Dat je goed uitleg kan geven;
Dat je een passie voor nieuwe technologieën hebt;
Dat je bereid bent om klanten te bezoeken (waarschijnlijk alleen in jouw directe omgeving) om daar klanten te woord te staan;
Ervaring met IT, het ontwikkelen van software en softwaresystemen is een grote plus.

Ben je geïnteresseerd?
Schrijf je in op dit formulier of stuur je CV en een korte motivatie dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het formulier is hier te vinden: http://codexology.com/codex-ambassador/