Een Nieuwe Start’ Humanitas Amsterdam is op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Interesse in de forensische kant van de psychologie / praktijkervaring op doen naast je studie?

Ex-gedetineerden worden na hun terugkeer in de samenleving geconfronteerd met veel problemen. Als vrijwillige coach biedt jij ze ondersteuning bij hun re-integratie. Je spreekt gemiddeld twee uur per week af bij ons op kantoor met je cliënt. Hier ga je met hem of haar aan de slag met het vinden van een uitkering, werk, woning, oplossen van schulden, etc. Ook is het binnen ons project mogelijk om binnen in de gevangenis te werken. Daar geef je praktische informatie aan gedetineerden. Tot slot geven wij soms ook workshops op middelbare scholen of MBO’s.

Voordat je bij ons begint krijg je een basistraining van drie avonden, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Daarnaast wordt er om de zes weken een themabijeenkomst/intervisie georganiseerd waarin dieper op de coaching wordt ingegaan. Vrijwilligers krijgen veel verantwoordelijkheid en ervaren ons project over het algemeen dan ook als zeer leerzaam!

Meer informatie over ons project vindt je op onze website: https://www.humanitas.nl/afdeling/amsterdam_en_diemen/activiteiten/een-nieuwe-start/

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die bij ons project willen aansluiten. Stuur je CV+ motivatie naar onderstaand e-mail adres als je geïnteresseerd bent!

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-773 65 42
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.