Nona Wallerbosch - Secretaris

Nona

Wie ben ik?

Ik ben Nona, 20 jaar en ben geboren in het kleine dorpje Zeddam in de Achterhoek. Op het moment woon ik in Utrecht, waar ik me twee jaar lang vermaakt heb met onder andere het studeren van Algemene Sociale Wetenschappen (nee, geen Psychologie!). Dit jaar ben ik de Secretaris van Alcmaeon en zal ik de Almanakcommissie, de Redactie en de Toneelcommissie coördineren. 

Wat is mijn Alcmaeonverleden? 
In mijn eerste jaar van Alcmaeon zat ik in de Toneelcommissie, maar was ik verder niet erg actief bij Alcmaeon. Het jaar daarna heb ik weer de Toneelcommissie gedaan, omdat het het eerste jaar zo leuk was. Daarnaast ben ik in de Almanakcommissie gegaan waarmee ik de almanak van 2016/2017 heb gemaakt. 

Waarom wil ik een bestuursjaar doen en wat wil ik bereiken? 
Nadat ik in ontzettend leuke commissies heb gezeten bij Alcmaeon, wilde ik nog een stapje verder gaan in het leven bij Alcmaeon. Voor mij was het bestuur toch wel next-level Alcmaeonleven, iets wat ik graag wilde. Daarnaast leek een bestuursjaar me ontzettend leerzaam, zowel op persoonlijk vlak als het samenwerken met een team. Wat ik wil bereiken dit jaar is dat het 28e bestuur een topbestuur gaat worden, en dat Alcmaeon voor heeeeel veel mensen een tweede thuis wordt (en blijft)!

Wat is je favoriete herinnering bij Alcmaeon? 
Mijn favoriete herinnering bij Alcmaeon is toch wel de tijd die ik bij de toneelcommissie heb gehad. Elke donderdagavond was een feestje door deze groep fantastisch lieve mensen.

Je kan me midden in de nacht wakker maken voor ...
Een dikke knuffel