Rashel Mol - Penningmeester

Rashel

Wie ben ik?
Ik ben Rashel en ben 19 jaar. De jongste van het stel. :) Ik ben nu derdejaars psychologiestudent, en volg het studiepad sociale psychologie. Ik hou ervan om druk bezig te zijn, mijn vrienden veel te zien, volleyballen en heel veel spelletjes spelen.

Wat is mijn Alcmaeonverleden? 
Ik ben in mijn eerste jaar meteen een commissie gaan doen bij Alcmaeon; de Diescommissie. Het jaar daarna zat ik in de Kampcommissie. Ik vond dit zo leuk en wilde graag iets nog uitdagender gaan doen bij Alcmaeon, en daarom ben ik een bestuursjaar gaan doen.

Waarom wil ik een bestuursjaar doen en wat wil ik bereiken? 
Toen ik in Utrecht ging studeren kende ik nog helemaal niemand, maar de mensen die ik via Alcmaeon heb leren kennen hebben er voor gezorgd dat ik mij hier nu helemaal thuis voel. Ik hoop hier in mijn bestuursjaar ook een steentje aan bij te kunnen dragen voor anderen. Daarnaast wilde ik na veel commissiewerk, mezelf nog meer uitdagen.

Wat is je favoriete herinnering bij Alcmaeon? 
Dit is natuurlijk lastig kiezen, maar ik denk dat mijn favoriete herinnering het commissieweekend in Zeeland met de Kampcie afgelopen jaar. Het is zo leuk om te merken hoe hecht een groep mensen die elkaar in het begin totaal niet kennen zo hecht kan worden. Maar ook de reizen waren heel leuk, omdat je zo snel heel veel nieuwe mensen leert kennen.

Je kan me midden in de nacht wakker maken voor ...
Een happy meal en een plan om wat leuks te gaan doen!