Famke Asberg - Commissaris Intern I

Famke

Wie ben ik?
Hoi! Mijn naam is Famke en ik wordt volgend jaar Commissaris Intern I. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Klinische Neuropsychologie. Inmiddels woon ik in Utrecht, maar ik ben opgegroeid in Huizen en Son & Breugel. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met zingen, gitaar en piano spelen, dansen en muziek luisteren. Ik vind creativiteit erg belangrijk en ik hoop daar volgend jaar ook in te groeien.
 

Wat is mijn Alcmaeonverleden?
Sinds mijn eerste jaar ben ik al actief bij Alcmaeon. Ik heb in deze drie jaar verschillende commissies gedaan; de Muziekcommissie, de Sportcommissie en de Psychotripcommissie. Verder vind ik het altijd leuk om mijn vrienden vaak te zien, dus ben ik vaak bij borrels en activiteiten te vinden.

Waarom wil ik een bestuursjaar doen en wat wil ik bereiken?
Ik heb ervoor gekozen om een bestuursjaar te gaan doen omdat ik altijd met veel plezier activiteiten heb georganiseerd. Het commissiewerk vond ik heel erg leuk, maar ik zocht naar meer uitdaging. Omdat Alcmaeon echt een plek in mijn hart heeft gewonnen heb ik besloten om te gaan solliciteren voor het bestuur. Ik heb nog niet echt goed gevormde ideeën over wat ik komend jaar wil bereiken. Wat ik wel zeker weet is dat ik er heel erg veel zin in heb en dat ik hoop dat ik mijn persoonlijke stempel achter kan laten.
 
Wat is je favoriete herinnering bij Alcmaeon?
Ik heb heel veel favoriete herinneringen bij Alcmaeon. Het eerstejaarsweekend waarop ik veel vrienden (en meer) ontmoet heb, de mooie reizen waarin ik veel cultuur geleerd heb, de gezellige borrels, de feesten met altijd die charmante (ahum) foto's achteraf, de commissiebattles.. het is een oneindig rijtje. 
 
Je kan me midden in de nacht wakker maken voor ...
Maoam, die vind ik echt heerlijk.