Sophie Heugen - Commissaris Intern II

thumb IMG 3163 1024

Wie ben ik?
Ik ben Sophie Heugen, ik ben 21 jaar en ik kom uit het verre maar zonnige Zeeland! Ik ben derde jaars psychologie studente en ik volg het studiepad sociale psychologie. Ik zal de functie Commissaris Intern II op mij nemen, daarnaast neem ik plaats in de Studieverenigingen Raad en zal je mij vaak met een camera in mijn handen zien.

Wat is mijn Alcmaeonverleden?
Eigenlijk begon het allemaal bij het eerstejaarsweekend in 2014. Dit geweldige weekend maakte mij enthousiast en liet mij zien wat Alcmaeon precies is, vanaf dat moment heb ik plaats genomen in verschillende commissies. Om precies te zijn, de Sportcommissie, Studiereiscommissie, Diescommissie en Seminarcommissie. Daarnaast was ik altijd al veel op de kamer te vinden, en dat zal dit jaar natuurlijk nog veel meer zo zijn!

Waarom wil ik een bestuursjaar doen en wat wil ik bereiken?
Voor mij was een bestuursjaar het 'laatste' wat ik echt nog wilde doen bij Alcmaeon. 3 jaar lang heb ik met heel veel plezier plaats genomen in verschillende commissies, maar ik wilde, vooral na de studiereiscommissie, graag een stapje verder. Ik vind het leuk om meer mee te krijgen hoe Alcmaeon achter de schermen functioneert en om verschillende commissies te coördineren. Ik wil graag dat Alcmaeon net zo'n thuis is voor (nieuwe) leden als dat het altijd voor mij is geweest!

Wat is je favoriete herinnering bij Alcmaeon?
Eén herinnering kiezen is bijna onmogelijk, maar beide studiereizen waarbij ik mee ben geweest waren toch echt wel heel mooi. De studiereis naar Marrakech in 2015 was echt onvergetelijk vanwege de geweldige groep & bestemming, maar ook het organiseren van de studiereis naar Helsinki en Tallinn in 2016 zal ik ook nooit vergeten. Daarnaast waren er heel veel mooie (borrel) avonden die in de vroege uurtjes eindigden die me altijd bij zullen blijven!

Je kan me midden in de nacht wakker maken voor ...
Dit vind ik een hele moeilijke, ik ben namelijk de persoon die je beter maar gewoon niet wakker kan maken 'snachts... Maar als je het dan toch doet, neem dan een aantal puppy's mee en je zal geen kussen naar je hoofd geslingerd krijgen (;