Anke Visscher - Commissaris Extern

Anke

Wie ben ik?
Ik ben Anke, 20 lentes jong en geboren en getogen in het pittoreske Zwolle. Tegenwoordig woon ik al 2 jaar in Utrecht om een mooie studententijd te hebben en klinische en kinder- & jeugdpsychologie te studeren. Ik heb dan ook mijn tweede jaar hierin afgerond.

Wat is mijn Alcmaeonverleden?
Toen ik in mijn eerste jaar bij Alcmaeon zat, heb ik helaas geen commissie gedaan maar ben ik wel vaak naar activiteiten geweest. Na een gezellig eerste jaar heb ik in mijn tweede jaar in de KampCommissie gezeten en hebben we top weekenden georganiseerd.

Waarom wil ik een bestuursjaar doen en wat wil ik bereiken?
Ik ben een bestuursjaar gaan doen omdat Alcmaeon voor mij een tweede thuis is geworden de afgelopen twee jaar en ik dit gevoel heel graag wil overbrengen naar andere leden. Ik hoop andere leden aan te sporen om zowel naar studie-inhoudelijke als ook naar ontspannende activiteiten te gaan om zo veel psychologische feitjes te leren en een gezellige tijd te hebben.

Wat is je favoriete herinnering bij Alcmaeon?
Mijn favoriete herinnering bij Alcmaeon is de ski-reis in mijn eerste jaar. Ik was toen nog niet heel actief bij Alcmaeon en tussen het skiën door is mijn paars hart harder gaan bonken en heb ik een fantastische tijd gehad.

Je kan me midden in de nacht wakker maken voor ...
Altijd voor een goed gesprek