Commissaris Intern I

De commissaris Intern I is coördinator van de commissies die kleine ontspannende activiteiten organiseren. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor promotie en community vorming. De specifieke taken van de commissaris intern I zijn:

• Promotie
De commissaris intern I zal verantwoordelijk zijn voor de promotie van de vereniging en haar activiteiten. Hiermee is de commissaris onder andere verantwoordelijk voor de posters. Verder zorgt de commissaris intern I ervoor dat de posters gedrukt worden en heeft dan ook contact met de drukker. Daarbij zorgt de commissaris ook voor flyers voor activiteiten en ziet erop toe dat deze uitgedeeld worden. Daarnaast moet de commissaris ervoor zorgen dat de posterborden op de universiteit worden bijgehouden en is deze verantwoordelijk voor het gebruik van gesponsorde Facebookposts ter promotie van activiteiten. Verder is de commissaris intern I verantwoordelijk voor het promotiemateriaal. Dit betekent onder andere dat deze ervoor moet zorgen dat er altijd stickers, pennen en notitieblokken zijn. Ook zorgt de commissaris intern I voor de ledenkleding en gadgets voor tijdens de StudieStartWeek aan het begin van het jaar.

• Coördineren van commissies
De commissaris intern I coördineert de kampcommissie, de promotiecommissie en de activiteitencommissie.

• Commissiebattle organiseren
De commissaris intern I is verantwoordelijk voor het opzetten en organiseren van de commissiebattle aan het begin van het jaar en de commissiebattle op de helft van het jaar. Verder is de commissaris ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de punten voor de commissiebattle en het doorsturen van de maandelijkse opdracht voor de commissies.

• Eerstejaarskroegentocht organiseren
De commissaris intern I zal samen met de commissaris intern II verantwoordelijk zijn voor het opzetten van de eerstejaarskroegentocht aan het begin van het jaar. Hiervoor moeten ze kroegen benaderen, eventueel aparte prijzen afspreken, spellen voor elke kroeg bedenken en een draaiboek en meeneemlijst maken.

• Nader in te vullen ruimte
Dit jaar coördineert de commissaris intern I de muziekcommissie en de psychotripcommissie.