Skip to main content

Lidmaatschap

Studeer jij Psychologie? Dan kan jij lid worden bij Alcmaeon! Dit kost slechts €16,50- per jaar en hier krijg je heel veel voor terug! Zo krijg je als lid korting op je studieboeken, kan je gratis of met korting naar activiteiten en kan je altijd gratis koffie, thee en koekjes komen nuttigen op de Alcmaeon huiskamer (Langeveld E1.46). Daarnaast kan je deelnemen aan een van onze vele commissies, waarmee je zelf activiteiten kunt organiseren. Verder hebben we een extra dienst voor onze leden: AlcKorting. De AlcKorting kun je vinden op de Alcmaeon app (te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store): Je krijgt hier kortingen bij bijvoorbeeld Club Poema, Poolcafé Hart van Utrecht, Domino's en nog vele andere plekken.

Nu lid worden bij Alcmaeon

Als het je leuk lijkt om lid te worden van Alcmaeon, schrijf je dan hier in! De Secretaris van het bestuur controleert je gegevens en jij ontvangt dan een e-mail ter bevestiging van je registratie. Zodra alle nieuwe leden zijn ingevoerd ontvang je de allereerste ledenmail van dit jaar met alle informatie over Alcmaeon en de komende activiteiten. Mocht het inschrijven via de website niet lukken vul dan een inschrijfformulier in op de Alcmaeonkamer (Langeveldgebouw E1.46) of stuur een mailtje met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij ervoor dat het inschrijfformulier naar je wordt opgestuurd. 

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen, omdat je bijvoorbeeld bent gestopt met je studie aan de Faculteit Sociale Wetenschappen of omdat je bent afgestudeerd? Doe dat dan voor 1 oktober van het nieuwe collegejaar! Zeg je je lidmaatschap hierna op, dan moet je alsnog contributie betalen voor dat collegejaar.

Klik hier en volg de instructies.

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729