Skip to main content

Vertrouwenscontactpersonen

Een vertrouwenscontactpersoon (VCP) is binnen U.P.V. Alcmaeon het eerste aanspreekpunt voor wanneer jij als lid iets in vertrouwen met iemand wil delen. Bij hen kan je altijd terecht en zij zullen ervoor zorgen dat jij op de goede plek terecht komt. Daarnaast biedt Universiteit Utrecht ook verscheidene vertrouwenspersonen op verschillende gebieden aan.

Waarom zou je een gesprek aanvragen?
Een gesprek met een vertrouwenspersoon is geheel vrijblijvend. Zit je niet lekker in je vel, wil je een probleem bespreken of wil je je hart luchten, vraag dan een gesprekje aan of spreek ons aan als je ons ziet!

 

Eline Wilmink

Hoi! Ik ben Eline Wilmink, 23 jaar, en komend jaar één van de vertrouwenscontactpersonen van Alcmaeon! Ik studeer Global Sustainability Science en Psychologie en ben de afgelopen jaren veel aan het roeien geweest bij Orca. Daarnaast houd ik me graag bezig met integriteit, diversiteit en inclusie via mijn werk en commissie.
Komend jaar ben ik er voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Je kunt in vertrouwen je verhaal kwijt (groot of klein) en met me van gedachten wisselen over dingen waar je tegenaan loopt. Mocht je het fijn vinden dan kunnen we samen nadenken over een oplossing voor je vraag. Maar gewoon even je hart luchten kan natuurlijk ook :)

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adri Slaats

Mijn naam is Adri Slaats en ik wil me aan jullie voorstellen als vertrouwenscontactpersoon voor onze vereniging. Op dit moment ben ik 27 jaar oud en volg ik de master Gezondheidszorgpsychologie, waarvan ik naar verwachting in februari zal afstuderen. Mijn betrokkenheid bij onze faculteit en onze vereniging is diepgeworteld.
Ik ben goed bekend met alle organen en structuren van onze faculteit, dankzij mijn eerdere ervaring in de Faculteitsraad. Tijdens mijn bestuursjaar bij Alcmaeon heb ik ook een grondige kennis van onze vereniging opgedaan. Deze achtergrond heeft me in staat gesteld om de behoeften en zorgen van studenten en leden van onze vereniging te begrijpen en te respecteren.
Ik geloof sterk in het belang van het serieus nemen van iedereen, ongeacht de aard van de problemen waarmee ze te maken hebben. Als vertrouwenscontactpersoon zal ik een luisterend oor bieden en een veilige omgeving creëren waarin je vrijuit kunt spreken over jouw zorgen, zonder angst voor oordeel of vooroordelen. Mijn doel is om bij te dragen aan het welzijn van onze leden en bij te dragen aan een respectvolle en ondersteunende gemeenschap binnen onze vereniging.
Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en een bijdrage te leveren aan het creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving binnen Alcmaeon. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen, zorgen of suggesties hebt. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het welzijn van onze leden.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Universiteit Utrecht

Ook de universiteit biedt verschillende contactpersonen om jouw te helpen. Klik hier voor de 'vertrouwenspersoon ongewenst gedrag'. Op deze website kan je ook doorklikken naar andere contactpersonen.

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729