Skip to main content

AlcFamily

Ben of word je lid van Alcmaeon en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en het optimale te halen uit jouw tijd bij Alcmaeon? Dan is lid worden van een AlcFamily de start van een geweldig jaar bij onze paarse vereniging. 

Dit jaar testen wij een gloednieuw concept binnen Alcmaeon, namelijk de AlcFamilies.  Binnen een AlcFamily kan je vriendschappen voor het leven sluiten en het optimale halen uit jouw studententijd. Het idee is dat leden van verschillende jaarlagen aan elkaar gekoppeld worden door middel van een paar vragen. Door een AlcFamily leer je nieuwe mensen kennen uit verschillende jaarlagen, heb jij altijd iemand om mee naar activiteiten te komen en kan jij korting krijgen bij bepaalde activiteiten. 

Vanaf het moment dat jij in een AlcFamily zit is het helemaal aan jou/jullie wat jullie ermee doen. Een AlcFamily is een vrijblijvende groep waar jij van alles mee kan ondernemen. Af en toe samen borrelen, samen naar activiteiten gaan of vragen stellen over de studie. Wat jij uit een AlcFamily wilt halen, kan je zelf bepalen! Als het niet matcht binnen jouw AlcFamily kan er altijd worden gekeken naar ‘adoptie’. 

Dit jaar zal er ook nog een AlcFamily-dag worden georganiseerd waar jij jouw AlcFamily beter kan leren kennen en waar jij ook andere AlcFamilies kan leren kennen! 


Voor vragen over vragen de AlcFamilies, dan kan jij altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729