Skip to main content

Vacature PGB Begeleider

Studenten opgelet >> aangeboden per direct >> Leuke, leerzame en goed betalende baan als individueel PGB-begeleider (m/v) voor jongen in Zeist (dicht bij de Uithof)

Hoi allemaal,

Lijkt het je leuk om een jongen van 27 met autisme te helpen zich te ontwikkelen, jezelf hierdoor enorm te ontwikkelen, hiermee een voor ons studenten riant salaris te ontvangen, te werken in een leuk team en er een nieuwe vriend bij te krijgen?

Wij, een team studenten HBO/WO met pedagogische en/of psychologische studie, werken in Zeist bij een gezin thuis waarvan 1 van de kinderen autisme heeft en dyslectisch is.  Wat wij hem doen zijn allerlei opdrachten en activiteiten variërend van wiskunde/rekenen tot aan culturele uitjes tot aan huishoudelijke taken. Het doel van deze dagbesteding is om hem een eind op weg te kunnen helpen naar het zelfstandig te kunnen leven en zelfstandig dingen te kunnen ondernemen. Deze 1-op1 begeleiding vindt bij het gezin thuis plaats en deels buiten de deur, als we een dagje weg gaan bijvoorbeeld. De begeleiding beslaat per begeleider 1 tot 2 dagdelen in de week. Dinsdag, donderdag en vrijdag alleen de middag. Maandag en woensdag zijn hele dagen.

We werken in een team van student begeleiders die allemaal HBO/WO psychologie, pedagogische wetenschappen en/of SPH doen. Op het moment zijn we met zijn zessen, maar over enige tijd zullen twee teamleden in het kader van een tussenjaar gaan reizen. De voorkeur gaat uit om in ieder geval een mannelijke en een vrouwelijke nieuwe begeleider aan het team toe te voegen.

Heb je interesse? Stuur dan gauw een mailtje naar de moeder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van de jongen. Graag je CV bijvoegen. En wie weet heb je er binnenkort een ontzettende leuke en leerzame bijbaan bij! 

Mocht je nog vragen hebben een whatsappje werkt dan goed: 0628549748.

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729