Skip to main content

Maatje BalanceBuddy

HEB JIJ AFFINITEIT MET KINDEREN EN GEZONDHEID? & ZOEK JIJ EEN LEERZAME UITDAGING NAAST JE STUDIE?

Word eet- en beweegmaatje bij Balancebuddy!

WAT IS BALANCEBUDDY?
BalanceBuddy zet zich in voor de gezondheid van elk kind en koppelt eet- en beweegmaatjes aan gezinnen. De maatjes helpen het kind voornamelijk met gezonder eten en meer bewegen. Hiernaast worden er ook leuke en leerzame (geheel vrijblijvende) activiteiten georganiseerd.

TAKEN DIE HOREN BIJ EEN EET-EN BEWEEGMAATJE
Als eet-en beweegmaatje ga je een kind met overgewicht begeleiden naar een gezonder leven. Samenwerken aan het zelfvertrouwen van een kind is hierbij van belang. Bij de kennismaking met het kind zul je overleggen waar hij of zij (en mogelijk het gezin) hulp bij nodig heeft. Voordat je gekoppeld wordt aan een kind, zal je trainingen krijgen over hoe je het beste begeleiding kan geven en wat allemaal handig is om te weten over voeding en beweging. Jouw taken, afhankelijk van de kennismaking, kunnen daarna dus bestaan uit:
– Samen met het kind gezonde boodschappen doen
– Samen met het kind gezond koken
– Samen met het kind iets actiefs ondernemen (bv. voetballen, springtouwen, hoelahoepen)

WAAROM EET-EN BEWEEGMAATJE WORDEN?
Als eet-en beweegmaatje krijg je veel eigen verantwoordelijkheid bij het begeleiden van een kind en kan je daarmee, samen met ons, meehelpen aan een gezondere generatie. Daarnaast is Balancebuddy een relevante aanvulling op je CV, geven wij jou gratis trainingen van professionals uit de praktijk en kan jouw carrière als eet-en beweegmaatje mogelijk uitgroeien tot een stageplek/werkervaringsplek.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Als eet-en beweegmaatje is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om kinderen met overgewicht te helpen. Interesse in gezondheid en voeding is hierbij een pré. Daarnaast is het van belang dat je 1-3 uurtjes in de week beschikbaar bent.

SPREEKT DIT JE AAN EN WIL JE MEER WETEN?
Neem dan snel contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • CV
  • Motivatiebrief

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729